ELEAGUE Major, első elődöntő: Határ a csillagos ég

_0008_26666_006_0899.jpg 

Itt volt az ideje, hogy az eddig vezető úton a kupéban kényelemesen szivarozó dupreeh letegye az aznapi Wall Street Journalt, a szerelvény elejébe siessen, és elkezdje a szenet lapátolva fűteni a története első döntője felé robogó Astralis mozdonyt


Astralis 2 - 0 Fnatic

 

Cache 19:16 (9:6; 6:9, 4:1)

E kötelezettségének maximálisan eleget is tett a banán új királya: A fnatic választása a cache volt, tudták is tartani a lépést az Astralisal egy darabig, disco doplan tolta a szekeret a svédeknek a félidő elején, de a CT térfél végén így is meg tudtak lépni a dánok. Gla1ve jól felkészítette a srácokat, T oldalon egészen a célszalagig sikerült rohanni, dev1ce és Xyp9x remekül védte poszt-plant a lerakókat. 15:10-nél úgy tűnt nagyon simán meglesz a map, de KRIMZ végig jó teljesítményét képes volt még egyel tovább spilázni, és egyszemélyben derékba tudta törni a T lendületet. Az Astralis önbizalmának rendes játékidőben ácsolt koporsójába azonban olofmeister verte az utolsó szeget, gla1ve és dev1ce nagyon trükkösen szét húzták a pályát, de olof nosztalgikus szinvonalon, végtelenül higgadtan oldotta meg helyzetet egy nindzsázással. Amilyen könnyen kiengedte a kezéből a dán csapat az irányítást, olya elánnal vetették magukat a hosszabításba. Twist még képes volt bravúrral egy kör erejéig kitolna az elkerülhetetlent, awp-jével oroszlánként küzdött, de végül a hosszabítás CT oldalán Kjaerbye remek tempóban ugrott ki a szellőzőből.

Nuke 16:5 (12:3; 4:2)

Fun fact: a fnatic ebben a felállásban még soha nem játszott offline versenyen ezen a mappon. Így egy kicsit érthetetlen is, miért nem ezt bannolták első helyen a dánok ellen, a pisztolykörben olofmeisternek még összejött két szép headshot, de dev1cenak továbbra sem lehet ellenállni ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Ezen túl a maprutin hiánya kínosan evidens volt végig, 12:3-as T félidő ritkaság számba megy ezen a szinten, még a felújított nuke támadást könnyítő átalakításaival is. Nem is nagyon lehet ezt a dolgot tovább ragozni, a fnatic a map választással annyira mély gödröt ásott magának amiből lehetetlen volt egy ilyen, önbizalomtól duzzadó bivaly erős csapat ellen kimásznia.

Akárki is legyen a másik, VP-SK elődöntőből érkező ellenfél, nehéz lesz megtörniük az elképesztő lendületet amivel az egész Astralis csapat az aranyérem felé tart. 

A bejegyzés trackback címe:

https://esport.blog.hu/api/trackback/id/tr8112163701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása