DeadFox ismét a Major helyért küzd

Kövesd a meccseket itt.

Máris itt a fragmovie az ELEAGUE Major legszebb jeleneteivel

A tavalyi évben számos rövidebb, látványos fragmovieval jelentkező Virre nem váratott sokat a tegnap véget ért torna legjobb megmozdulásainak csokorba szedésévél, a 6 és fél perces videóban Flamie , JDM , RUSH , KRiMZ , s1mple , kennyS , NiKo , dennis , olofmeister , fer , kioshima , shox , device , xyp9x fragjei kaptak helyet. Mintha a North kifejezetten bökte volna a készítő csőrét, Magisk fragjei közül egy sem került be, ahogy konfig késelése is kimaradt valamilyen oknál fogva...

 

Fantasztikus döntőben, története során először Major bajnok az Astralis

Astralis 2: 1 Virtus.Pro

untitled.png

Kívánni sem lehetett volna jobb döntőt a tizedik Counter-Strike: Global Offensive Majornek. A bajnok végül a Major nagydöntőt ezelőtt soha sem játszó, a tavalyi évben a saját démonaival folytatott küzdelemben rendre alulmaradó dán Astralis lett, végkimerülésig tartó, epikus párbajt vívva a Counter-Strike sorozat ikonikus veteránjaival felálló, három éve változatlan felállásban sikert sikerre halmozó Virtus.Pró-val.

ELEAGUE Major, második elődöntő: A VP lesz ez

Az utóbbi négy Majoron három alkalommal az a csapat nyert, amelyik a Virtus Pro-t verni tudta a kieséses szakaszban, ez éppenséggel az SK Gaming magját adó brazil négyesnek sikerült kétszer is. A második elődöntőn kiderült, tud-e sorozatban harmadjára is nagydöntőt játszani a Fallen által a semmiből létrehozott brazil Counter-strike krémje (és fox), vagy az átlagban messze legidősebb csapatnak leszámolni az Major ajtónállóinak mítoszával. 

_0003_26666_008_1457.jpg

ELEAGUE Major, Negyeddöntők, negyedik meccs: a cél szentesíti az inkonzisztenciát

FaZe Clan 1 : 2 SK Gaming 

_0010_26666_010_0347.jpg

Az utolsó negyeddöntő volt papíron talán a legegyértelműbb: a kétszeres Major címvédő SK a playoffba az utolsó nap 3-2val bebotorkáló dán-francia-norvég-finn vegyesfelvágott ellen. A két csapat a csoportkörben már találkozott, akkor Karriganék a szinte biztos győzelmet pénecolták el Mirage-on, de ez itt már a Legenda Lounge, ilyesmi nem fordulhat elő (ugye, kedves North minusz Magisk?)