ELEAGUE Major, Negyeddöntők, első meccs: The dev1ce Show

NaVi 1 - 2 Astralis


A kieséses szakasz első meccse akár a döntő is lehetett volna ezen a tornán, a NaVi megállíthatatlan formában, 3 mappon összesen 13 kört veszítve menetelt idáig. Az Astralis az első nap bontóból bugázott, kereklámpás Zsiguliban való zötykölődése után hamar átült a nürburgringre hergelt Porschéba, dev1ce pedig a NaVi ellen se vette le a lábát a gázpedálról

maxresdefault.jpg

Overpass 7:16 (3:12; 4:4)

Betépett lajhárok módjára mászott a meccsben a Natus Vincere, Flamie apró pislákolásait leszámítva alig látszott valami, 3 kört bírtak felmutatni CT-ként.   A vicc az egészben, hogy az ilyen szinvonalú CT játék, ezekkel a tehetségekkel tökéletesen elég lett volna bármelyik másik csapat ellen, nem lehet kiemelni nagy hibákat a NaVI védelmében, az Astralis egyszerűen egyéniben verhetetlen volt overpasson, dev1ce és Kjaerbye lényegében képtelenek voltak hibázni, oda mentek és azt csináltak, amihez kedvük volt, pofátlanul vadásztak a körök végén menteni igyekező Guardianra például. A fordulás után egy pár kör erejéig visszatért ugyan a NaViba az élet, de pár kör után jobbnak látták a dánok lezártnak tekinteni az overpass ügyet.

Mirage 16:14 (9:6; 7:8)

Az első ramaty map után nyugodtan lehetett volna stabil kezdést várni az Astralistól, persze zsinórban 8 körrel rögtön elhúzott a NaVi, nem igazán számított seizedéknek, hogy CT-k várják őket a pálya túlsó végén. Már-már úgy tűnt, kamatostul visszakapják a dánok az overpasson kimért pofont, de a soron következő 14-ből 13-at elcsentél az entrópia mocsarába süllyedő Edwardék orra alól, gla1ve alakított több ízben hatalmasat az A lerakón, dev1ce is újra magára talált, a visszakapaszkodás közben párszor helyére rakva az AWP-vel egyébként jó színvonalat hozó Guardiant és s1mple-t,. Ami ezután történt, arra Hollywood szemeteskukáiban sem találni vadabb forgatókönyvet: a halál torkából visszajövő Astralis a célegyenesben, Kjaerbye a motor bőgésén túlról hallja a kockás zászló suhogását, látja maga előtt az elődöntőt, a döntőt, a kezét a trófeán, a groupiekat, a magángépet, a 12 hálószobás házat Malibuban, minden idők legdrágább válóperét, de a túlságosan kiszámolt plantolás közben jön s1mple, és az álom szertefoszlik. Ebből már nem tudott felállni a dán csapat, kiegyenlített a NaVi, jöhetett a harmadik map.

Dust2 10:16 (8:7; 2:9)

T oldalon kezdett az Astralis, nagyon kevesen múlt, hogy a saját cipőfűzőjükben ne tanyáljanak el túlképzett bohóc módjára a pisztolykörben, de xyp9x szerencsére észnél volt, és lehozta a kört, ez további 4 hozott körnek ágyazott meg. Az ötödik körben seized remek időzítéssel ugrott ki p250-el, a semmiből lehozott kör hirtelen derékba törve a dán lendületet. Egy sor NaVi kör következett, ahol gla1ve próbált kötöttfogású bírkózó módjára fogást találni a CT védelmen, de kevés foganatja volt, flamie lakógyűlésre megszorítással érkező politikusként állta B-n remekül a sarat. Az egykörös NaVi előny gyorsan szertefoszlot a második félidőben, az Astralis nagyon fegyelmezetten védekezve hárította a NaVi tétova próbákozásait, a sorozatos kudarcok ellenére erőltették az A rövid játékot: Sose láthattuk még ezt a dán csapatot ennyire higgadtan kezelni a rájuk nehezedő nyomást, sehol egy nV-féle forcebuy spirál, egy meggondolatlan lerohanás, végig nagyon megfontoltan, körről körre építkezve játszottak a dánok. Dev1ce bombasztikus formájához pedig senki nem tudott felérni a túloldalon, így az Astralis várja az elődöntőben a Fnatic - Gambit meccs győztesét.

A bejegyzés trackback címe:

https://esport.blog.hu/api/trackback/id/tr412161107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása