Kiesés szélén a Hellraisers

fnb9lw0t.jpg
Könnyen lehet hogy szomorú véget ér a magyar mesterlövész szereplése Atlantában. Egy vereségre vannak a kieséstől és viszonylag erős ellenfelet kaptak. Ha sikerülne nyerniük, még akkor is pengeélen táncolnálak, hiszen három meccset kell nyerniük most zsinórban a Legendává váláshoz.

Böröcz "DeadFox" Bence és csapata első körben a címvédő braziloktól kapott ki. Nem találtak fogást a csere játékossal játszó SK csapatán és ráadásul még szerencséjük se volt. Összesen hét kört sikerül összeszedniük. A két csapat eddig kétszer mérkőzött meg a múltban mindkét alkalommal a HR húzta a rövidebbet. Minden alkalommal a brazilok meggyőző fölénnyel nyertek.


A Mousesports elleni második meccsen szintén kicsit ötlettelenül játszó Hellraiserst láthattunk. Minden megmozdulásukat vagy a mouz játékosainak egyéni akció húzták keresztbe, vagy pedig saját ügyetlenkedésük áldozatai lettek. A szerencse itt sem kedvezett a csapatnak, hiszen volt olyan alkalom, hogy az ellenfél egy életerő ponttal élte túl a gránátjaikat majd félelmetes lélekjelenlétről téve tanúbizonyságot hozta le az 1v1-et.
Ez lett volna az a meccs amit papíron nyerhetett volna a HR, de úgy tűnik, hogy vagy az óriási nyomás és a rájuk irányuló figyelem, hatott ilyen rosszul a fiatal játékosokra, vagy egyszerűen csak még nincs elég olyan pályájuk amin magabiztosan tudnának játszani. A selejtezők alatt nagyjából kiderült, hogy a HR milyen mapokon tud veszélyes lenni, és az ellenfeleik kerülik ezeket.


A svájci rendszer sajátossága, hogy a 16 csapat egy csoportban van igazából, így mindenki játszhat mindenkivel, de aki három vereséget összeszed az búcsúzik a tornától, Bence csapata 2 vereséggel áll és a szintén 2 vereséget begyűjtött North csapata ellen kell ki-ki meccset játszaniuk a bennmaradásért.

A North az egykori Dignitas alakulata akiket az F.C. København vett meg pár hónapja. A dánok még nem igazán tudtak felpörögni ezen a versenyen, de senki sem számított egy 0-2-es kezdésre tőlük. Papíron jóval esélyesebbek a továbbjutásra mint a Hellraisers.

A mindent eldöntő meccs ma 18:30-kor kezdődik és itt lehet követni magyar kommentárral.

A bejegyzés trackback címe:

https://esport.blog.hu/api/trackback/id/tr9212150763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása